Heb jij opvoedtwijfels of een pedagogisch vraagstuk?

En ben je benieuwd hoe ik je daar bij kan helpen? Plan je gratis Zoom-call van 30 minuten in mijn agenda. Dan kijken we samen verder. Heb je een vraag? Of wil je me om een andere reden contacten? Laat je gegevens hieronder achter of mail, bel of app me.

Vul het contactformulier in

  Heb je nog een vraag? Hier vind je de antwoorden

  Als jouw vraag er niet tussen staat, laat het mij gerust weten. Stuur dan een mailtje naar anouk@opvoedtwijfels.nl of neem contact op via het contactformulier.

  Wat moet ik doen met mijn kind als je bij mij thuis komt?
  K
  L

  Helemaal niets, tenminste niks bijzonders. Doe wat je altijd doet. Ik ben gewoon nieuwsgierig naar jullie als gezin. Zie het als een soort live intake, zonder ellenlange formulieren. Ik leer jullie graag beter kennen in jullie thuis situatie, zodat ik nog beter op maat met jullie kan meedenken.

  Vind je dit toch een beetje spannend klinken? We kunnen altijd even van tevoren bellen hierover.

  Waarom moet mijn kind aanwezig zijn bij de kennismaking?
  K
  L
  Ieder kind is anders, en je leert een heleboel door ook het perspectief van het kind te betrekken. Hoe jong het ook is. Ik geloof dat het belangrijk is om vooral ook mét kinderen te praten in plaats van over.
  Bouw je een dossier op van mijn kind?
  K
  L

  Nee, ik bouw geen formele dossiers op en bewaar geen onnodige gegevens van jouw kind. Wel maak ik -voor jullie eigen gebruik- van onze live sessies en afspraken een kort verslag. Hierin geef ik een korte terugkoppeling en krijgen jullie tips op maat waarmee jullie zelf aan de slag kunnen.

  Voor overige vragen op het gebied van privacy kun je de privacyverklaring raadplegen of contact opnemen via het contactformulier.

  Verwijs je door naar andere soorten hulp of ondersteuning?
  K
  L

  Ik verwijs nooit zomaar door naar andere hulpverleners. Wel kan ik natuurlijk bij vragen altijd adviseren over mogelijk andere vormen van ondersteuning en daarbij verwijzen naar mijn netwerk.

  Op jullie verzoek ben ik dan ook altijd bereid een kort verslag te schrijven.

  Ik heb niet een hele specifieke vraag, kun je dan toch met me mee denken?
  K
  L

  Zeker! Ik denk graag met je mee. Opvoedtwijfels hoeven zeker niet altijd hele specifieke vragen te zijn. Je kunt altijd even een kennismaking inplannen of contact opnemen voor de mogelijkheden.

  Ik ben nog in verwachting, kan ik dan ook al bij jou terecht?
  K
  L
  Natuurlijk, graag zelfs. Ik merk dat er juist al tijdens de zwangerschap veel opvoedtwijfels ontstaan of praktische vragen opkomen.