Zorgen dat kinderen elke dag een beetje beter begrepen worden

In de breedste zin van het woord. Zowel als individu als kinderen in het algemeen. Dat is mijn missie. Niet alleen voor de kinderen zelf, maar ook omdat ik denk dat dat het opvoeden voor ons allemaal (ouders en professionals) een stuk makkelijker maakt.

over anouk<br />
opvoedtwijfels

Door de ogen van een kind zoeken naar de een duurzame oplossing

Als je weet wat er achter bepaald gedrag zit en nog beter het perspectief van het kind leert begrijpen, wordt het ook makkelijker om te leren ermee om te gaan.

Daarom help ik je graag op duurzame wijze met opvoedtwijfels om te gaan. Zodat je er daarna zelf als ouder of organisatie -of wie weet zelfs wel samen- mee aan de slag kunt gaan.

over anouk levert opvoedtwijfels

Ik ben Anouk, het gezicht achter opvoedtwijfels

Als kind was ik vaak onzeker en voelde ik me niet altijd echt gezien en begrepen. Ik heb zelf ervaren hoe professionals -hoe goed bedoeld ook -dingen voor je besloten of invulden en daarbij óver je spraken, maar vaak vergaten dat mét je te doen. Hoe ze vergaten daadwerkelijk te denken vanuit jou perspectief.

Uiteindelijk heeft dat er samen met een liefde voor werken met kinderen voor gezorgd dat ik Pedagogische Wetenschappen ben gaan studeren en pedagoog ben geworden. Vervolgens heb ik brede ervaring mogen opdoen in het werken met kinderen (o.a. in de kinderopvang, onderwijs en bij gezinnen thuis). Ook ben ik sinds kort 1000 dagen coach.

It takes a village en er is niet 1 waarheid

Verder blijf ik graag ontdekken en leren, niet alleen door mij te blijven verdiepen en scholen, maar ook door veel nieuwe mensen te leren kennen.

It takes a village. Dat geldt volgens mij namelijk voor zoveel meer dan opvoeden. Ik geloof niet in dé waarheid en laat me graag breed inspireren om dan positief kritisch op zoek te gaan naar die van degene die ik voor me heb, of die van mij.

Weet je soms even niet meer hoe je het beste kunt aanpakken? Laat me je helpen!

Naast mijn werk ben ik moeder, gelukkig in Den Bosch en heb ik Franse roots

Hoewel ik mijn werk heerlijk vind, breng ik óók heel graag tijd door met Arie en onze zoon Sammie. Ik kom graag in Frankrijk waar een deel van mijn roots liggen en ik me ook echt thuis voel.

Ik geboren en getogen in Amsterdam en sinds een paar jaar woon ik met mijn gezin in het altijd gezellige Den Bosch.

Opvoedtwijfels opgelost

Pedagogisch professionals gecoacht

Kinderen gezien

Waar kan ik je mee helpen?

een tafel met daarop een kaart dapper waar de vinder van een kind op wijst

Gezinsondersteuning

Van opvoeden naar hoe het moet, naar opvoeden hoe het voor jou goed voelt. Zo leer jij je kind nog beter leert begrijpen en ervaar jij meer rust en vertrouwen in de dagelijkse opvoeding.

Pedagogisch advies en interim kinderopvang

Voor kleine organisaties die groot willen zijn in kwaliteit. Door middel van kortdurende trajecten op maat of als interim beleidsmedewerker, help ik je de basis op orde te hebben.

Iets anders

Kun je voor een ander soort project of organisatie wel de (tijdelijke) inzet van een pedagoog gebruiken. Neem gerust contact op dan plannen we snel een (digitale) kennismaking.